Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- شهردار منتخب رشت با اشاره به ضرورت راه‌اندازی سیستم مدیریت یکپارچه شهری در رشت گفت: ساختن یک شهر ایده‌آل اسلامی برای‌ مردم رشت یکی از اهداف است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدامیرحسین علوی عصر امروز در هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر رشت ضمن ارائه برنامه‌‌های خود اظهار داشت: ارائه خدمات عمران و آبادانی برای شهر از جمله اولویت‌هاست و زیرمجموعه و بدنه شهرداری بداند که آمده‌ایم برای مردم کار کنیم و این نخستین و مهم‌ترین اصل ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منتخب رشت فقدان مدیریت یکپارچه شهری، معضل ترافیک، آلودگی رودخانه‌ها، معضل پسماند، بروکراسی اداری در شهرداری، فقدان ثبات مدیریت شهری در شهرداری و آسفالت نامناسب را از مهم‌ترین چالش‌های شهری برشمرد و افزود: ساختن یک شهر ایده‌آل اسلامی برای‌ مردم یکی از اهداف است.

علوی با اشاره به ضرورت انجام کار جهادی پرحجم در عین ابتکار و خلاقیت تصریح کرد: باید بتوانیم در عین شفاف‌سازی، مردم و سایر دستگاه‌های را در راستای این تلاش با خود همراه کنیم و دانش و خلاقیت را در مدیریت شهری اصل قرار دهیم و این امر ما را به سمت توسعه پایدار و متوازن می‌رساند.

انتظارات شورای شهر رشت از شهردار جدید؛ رفع چالش‌های مدیریت شهری نیازمند کار شبانه‌روزی استشهردار جدید رشت انتخاب شد"سپاه رشت" 2500 بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع می‌کند

شهردار منتخب رشت با اشاره به برخی مشکلات در مجموعه شهرداری و ضرورت اِعمال سیاست متوازن و پایدار گفت: در حال حاضر دچار انباشتگی مشکلات هستیم از این رو باید به طور همزمان به مشکلات بپردازیم و برای پایداری توسعه یک سیاست متوازن، همگام و همزمان را در همه عرصه‌ها مورد توجه قرار دهیم.

علوی به ضرورت هوشمندسازی شهری اشاره و بیان کرد: آحاد مردم باید به صورت همزمان از خدمات شهری و عمومی بهره‌مند شوند و این نیازمند یک فرایند زمانی است و از اکنون باید ریل‌گذاری این هدف انجام شود البته برای اهداف مذکور در حوزه ساختار و فرایندها به اصلاحات درون سازمانی نیاز داریم تا بهره‌وری و خدمات‌دهی افزایش یابد.

وی با بیان اینکه توانمندی‌های مالی شهر زیاد نیست تصریح کرد: با کمک اعضای شورا به دنبال ساختن شهر جدید و رقم زدن اتفاقات جدید هستیم و می‌دانیم که توان لازم برای انجام این کار را هم داریم.

شهردار منتخب رشت صرفه جویی در انواع و اقسام هزینه‌های جاری شهرداری، اجرا و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در شهرداری، استفاده مطلوب از ظرفیت‌ها و منابع انسانی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: پروژه چشم‌اندازسازی مشارکتی رشت ایده‌آل را در برنامه داریم.

علوی با بیان اینکه سیستم مدیریت یکپارچه شهری باید راه‌اندازی شود و خدمات و حقوق شهروندی در دسترس مردم باشد افزود: مبارزه با فساد یک مطالبه جدی است و معتقدم که با شفاف‌سازی، برخورد قاطع و مبارزه با فساد اصل قرار دهیم و هرجا که فساد نفود کند باید جلوی آن گرفته شود.

وی با اشاره به مگاپروژه ساماندهی رودخانه‌ها بیان کرد: ساماندهی رودخانه‌ها نیاز به تامین مالی دولتی و بخش خصوصی دارد تا کاربری‌ها و اتقافات سرمایه‌گذاری در این عرصه رقم بخورد از طرفی هر رودخانه به بالای هزار تا 2 هزار میلیارد سرمایه‌گذاری نیاز دارد اما در هر صورت ساماندهی این رودخانه‌ها باید انجام شود.

علوی پروژه پارک جنگلی 470 هکتاری، شهر دوستدار محیط زیست، تاسیس هتل باغ برج تالاب عینک با مشارکت بخش خصوصی را از جمله پروژه‌های مدنظر خود برشمرد و گفت: در حوزه مدیریت مالی باید اصلاح برآوردها، تنظیم نظام‌ نوین پرداخت و تعیین تکلیف پیمانکاران عمرانی مورد توجه قرار دهیم.

شهردار منتخب رشت با بیان اینکه در حوزه مدیریت املاک و مستغلات باید راه‌اندازی واحد املاک نواحی شهرداری، مبارزه با فساد و تلاش در راستای احقاق حقوق شهروندی توجه شود افزود: فعال‌سازی واحدهای عمرانی مناطق در اجرای پروژه‌های متوسط اولویت‌دار و تلاش در جهت صرفه‌جویی هزینه‌های عمرانی در برنامه خود قرار دادیم.

علوی اتخاذ استراتژی توسعه حمل و نقل غیرموتوری، همگانی و شبه همگانی، خرید و توسعه دوربین‌های نظارتی را جزو برنامه‌های خود در حوزه مدیریت کنترل ترافیک عنوان کرد و گفت: معتقدم برای رفع چالش‌های بزرگ شهر باید فکر و آرمان داشته باشیم و به سمت رفع چالش‌ها حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه برای آغاز مگا‌پروژه‌ها در رشت حتماً باید روش تامین مالی آن‌ها مشخص شود در غیر این صورت قابل اجرا نیست تصریح کرد: ادعای معجزه ندارم اما معتقدم که با کمک اعضای شورا می‌توانیم چشم‌اندازمان را تعریف کرده و برای تحقق اهداف شهری با جدیت وارد عرصه اجرا شویم.

شهردار منتخب رشت با اشاره به برخی روش‌های تأمین منابع مالی پروژه‌ها و ضرورت گام برداشتن در راستای رفع مشکلات شهری خاطرنشان کرد: درآمد هر پروژه باید به هزینه همان پروژه متصل شود و برای آینده سرمایه تولید کند.

انتهای پیام/612/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهردار منتخب رشت رودخانه ها قرار دهیم پروژه ها چالش ها ایده آل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۸۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم

سخنگوی شورای شهر گفت: برخی هرچه می توانند انجام می دهند که مدیریت شهری این دوره نتواند توفیق پیدا کند؛ تا بتوانند در انتخابات بعدی استفاده‌اش را ببرند.

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با مافیای خودرو اظهار داشت: اگر بخواهم خیلی صریح و قابل لمس بگویم، به هر دلیلی و بدون قضاوت کردن، در دوره گذشته و در چهارسال پیش از دوره‌ی ما در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی (مترو، اتوبوس، تاکسی و ون) اتفاقات مناسبی نیوفتاده است.

 

وی افزود: حتما باید پای صحبت آن عزیزان نیز بنشینیم، شاید دلایل خاص خودشان را، مانند در عدم همکاری دولت وقت داشته باشند. چون به هر حال این امری است که اگر در آن کمک های دولت در ادوار مختلف اگر اتفاق نیوفتاده باشد، شهرداری توفیقی نیز نداشته است.

 

وی بیان داشت: اما چیزی که توصیف می شود کرد و به دست ما رسید، ناوگانی فرسوده با تعداد اندک بود که مردم را به شدت در وضعیت بدی قرار می داد. علی الخصوص در زمان همه گیری کرونا که ما لازم داشتیم مردم در اتوبوس ها و مترو با فاصله تردد بکنند وجود داشت.

 

نادعلی گفت: به هر حال توصیف شرایط وظیفه ما نیست. مسئولیت ما این است که شرایط را به رسمیت بشناسیم و به دنبال برطرف کرد موانع برویم.

 

وی افزود: در این دوره مدیریت شهری دولت کمک کرد، رئیس جمهور و وزرای صمت پای کار آمدند. با این حال فضای بروکراتیک عظیمی که برای هر اتفاق این چنینی در کشور وجود دارد و شرایط بد خارجی، موجب می شود که هر اتفاقی که بخواهد رقم بخورد، یک همت بالایی به آن معطوف شود و این همت در تمامی قسمت ها وجود داشته است.

 

نادعلی در رابطه با مشکلات پیش رو بیان داشت: باید در نظر داشت که حتی اگر ما تمام کارها را انجام دهیم، بازهم ساخت برعهده ما نیست و ممکن است طرف مقابل بد قولی کند. و یا مثل الان، برخی سعی می ‌کنند چوب لای چرخ کار بگذراند که متاسفانه مردم نتیجه این کار را می‌بینند.

 

وی افزود: برخی هرچه می توانند انجام می دهند که مدیریت شهری این دوره نتواند توفیق پیدا کند؛ تا بتوانند در انتخابات بعدی استفاده‌اش را ببرند. این کارهای سیاسی همواره به کارهای خدماتی در کشور لطمه زده است. هرگاه سیاست زدگی کنار کار فنی و خدماتی می‌آید، مردم لطمه می‌خورند.

 

وی در ادامه گفت: امسال آخرین سال دوره مدیریت شهری ما است، و حتی اگر ما در نتیجه گیری به این دوره از مدیریت شهری نرسیم و نتیجه اتفاقات در دوره‌ی بعد باشد، بازهم کار مهم در دوره ما اتقاق افتاده است.

 

سخنگوی شورای شهر افزود: ما می توانستیم بگوییم که ممکن است این کار سنگ بزرگ زدن باشد و حتی احتمال نشدن آن وجود داشته باشد، پس ورود نمی کنیم. اما افتخار این کار برای هرکسی که می خواهد باشد، مهم این است که مشکلات مردم حل شود و شهروندان یک کلان شهر که تمام نگاه ها روی آن است بتوانند شرایط بهتری را تجربه کنند.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد